BLOG SHOP WEB

dijous, 24 de gener del 2013

5 Titius


[cat] Fa unes setmanes a FOOS vam començar a pensar en el disseny d'una peça per al celler rebost 5 Titius d'Olot i a partir d'avui ja les podeu trobar al seu establiment. Es tracta d'ampolles del celler que hem reutilitzat com a centre de taula decoratiu o funcional, peces artesanalment foses al forn i gravades amb el nom de 5 titius.

Un encàrrec de proximitat provinent d'un dels cellers amb la millor selecció gourment de La Garrotxa, ofereixen productes artesans i ecològics, triats curosament per a la cuina de cada dia i per a les ocasions especials, al celler hi trobareu més de 700 referències entre vins i caves, licors, destil·lats i cerveses. A més a més xocolates, olis d’oliva, formatges, foies, conserves i d’altres delicadeses de la nostra terra i d’arreu del món. Una bona barreja entre els productes més originals i innovadors així com els tradicionals de tota la vida.

[cast] Hace unas semanas en FOOS empezamos a crear el diseño de una pieza para 5 Titius de Olot, a partir de hoy ya se pueden encontrar en su establecimiento. Se trata de botellas de la bodega que hemos reutilizado como centro de mesa decorativo o funcional, piezas artesanalmente fundidas en el horno y grabadas con el nombre de 5 Titius.

Un encargo de proximidad
de una de las bodegas con la mejor selección gourmet de La Garrotxa, ofrecen productos artesanos y ecológicos, elegidos cuidadosamente para la cocina de cada día y para las ocasiones especiales, en la bodega encontraréis más de 700 referencias entre vinos y cavas, licores, destilados y cervezas. Además chocolates, aceites de oliva, quesos, foies, conservas y otros delicadezas de Catalunya y de todo el mundo. Una buena mezcla entre los productos más originales e innovadores, así como los tradicionales de toda la vida.