BLOG SHOP WEB

dilluns, 4 de febrer del 2013

FOOS imparteix tres tallers de vidre a Olot

Publiquem noves dates per un taller de vidre de la mà de Jordi Pagés de FOOS a Olot 
Nuevas fechas para un taller de vidrio fundido de la mano de Jordi Pagés de FOOS en Olot!


[cat] El proper 20 d'abril, 18 de maig o 15 de juny podeu venir a Olot a viure l'experiència de treballar artesanalment el vidre foos artístic i funcional. Gràcies a la organització de La Bombolla aquesta primavera rebrem al taller totes aquelles persones amb ganes d'aprendre un ofici d'allò més interessant i apte per a tothom.
Què farem? Doncs viurem un dia de la vida d'un artesà del vidre com és en Jordi Pagés de FOOS; pensarem i dissenyarem el que ens agradaria fer i li donarem forma amb motllos i coent el vidre amb un forn elèctric. Amb l’aplicació d’esmalts , inclusions o pigments metàl·lics aconseguirem textures que faran de la nostra obra una peça única i original.
El preu és de 90€ per persona/dia amb el material inclòs. 
Trobareu tota la informació a www.labombolla.cat/portafoli/taller-de-vidre/
Us hi esparem!


[cast] El próximo 20 de abril, 18 de mayo o 15 de junio pueden venir a Olot a vivir la experiencia de trabajar artesanalmente el vidrio foos artístico y funcional. Gracias a la organización de La Bombolla esta primavera recibiremos en el taller a todas aquellas personas con ganas de aprender un oficio de lo más interesante y apto para todos.
¿Qué haremos? Pues viviremos un día de la vida de un artesano del vidrio como es Jordi Pagés de FOOS; pensaremos y diseñaremos lo que nos gustaría hacer y le daremos forma con moldes y cociendo el vidrio con un horno eléctrico. Con la aplicación de esmaltes, inclusiones o pigmentos metálicos conseguiremos texturas que harán de nuestra obra una pieza única y original.
El precio es de 90 € por persona / día con el material incluido.
Encontraréis toda la información en www.labombolla.cat/es/portafoli/taller-de-vidre/





 Fotografies del taller de FOOS on s'impartirà el curs